Nounat

Els nadons creixen tan de pressa i canvien amb tan poc temps...

Si no et vols perdre els records dels primers dies del teu nadó, aquestes sessions són per a tu. Aprofita aquests moments tan tendres amb el teu nadó per crear records que no oblidaràs mai.

Són sessions per a nadons acabats de néixer i fins als 3 mesos més o menys. Consisteix a fotografiar l’arribada del nadó amb els pares i germans (si en té), de manera que pugueu sortir tots amb el nadó de manera natural, sense posats complicats i sempre fins on es deixi el petit/a.

Durant la sessió anirem al ritme del nadó, si vol menjar pararem fins que estigui ben tip. Si vol dormir i es deixa farem posats però, si veiem que no vol o està neguitós, no l’obligarem a res i farem fotografies igual de boniques amb família i més naturals.

Bernat-7.jpg
Queralt-116.jpg
Kai-33.jpg
EmbaràsMeritxell-42.jpg
EmbaràsRaquel-92.jpg
EmbaràsMeritxell-117.jpg

Embaràs

Aquestes fotografies se solen fer les últimes setmanes de l’embaràs (les millors entre la 28 i la 34).

Són fotos molt tendres que podreu guardar i recordar aquell moment tan bonic per tota la vida, ja que moltes vegades sense voler-ho ho oblidem i una fotografia ens pot ajudar a recordar.

La sessió es pot fer d’estudi o d’exterior, tot i que jo sóc molt fan de l’exterior i sempre el recomanaré. S'obtenen fotos molt més naturals, fins hi tot a l’hivern, que us podeu abri- gar i també queden fotos molt boniques.

Per mi és molt important que les nostres sessions d'embaràs es visquin com una bonica experiència, que passeu una estona agradable i que us guardeu aquest record especial per a tota la vida.

Nadons

Aquestes sessions es fan a partir dels 6 mesos fins a l'any, ja que és quan els nadons es comencen a aguantar asseguts i tenim més possibilitats de fer fotos més variades i més divertides. Estan a una edat molt divertida i riallera, per això queden fotos molt boniques. Aquestes sessions es fan sempre a l'estudi.

Aran4imig-101.jpg
Infantil-87.jpg

Infantil

Són sessions per a nens i nenes a partir d'1 any de vida. Les sessions es fan a l'exterior i els deixem jugar al seu ritme per a poder captar els millors moments i les seves expressions que tant els identifiquen. Aquestes sessions són exclussivament per als infants, si voleu sortir els pares haureu d'agafar la sessió familiar.

Cake Smash

El primer aniversari és un moment molt especial tant pels pares com pels nadons, és el seu primer aniversari i un dels millors moments per fer-li una sessió de fotos. A més a més, està a una època molt divertida i que comença a fer moltes cosetes.

 

Aquestes sessions es poden fer a l'estudi o a l’exterior, i s'han de reservar amb una mica d'antelació, ja que s'ha de reservar el pastís i preparar el decorat. Uns dies abans de la sessió, entre tots escollirem els colors i el material per decorar l'escena. També hi ha la possibilitat que porteu vosaltres el pastís, sobretot si el nen/a té alguna al·lèrgia i intolerància.

 

En els packs veureu que també hi ha la opció de fer un bany al final de la sessió. És una bona manera de netejar les restes de pastís i ells/es s’ho passen pipa!

Aran2bosc-24.jpg
CakeSmashBruna-122.jpg
PerePol-107.jpg
Comunions-27.jpg
Comunions-25.jpg
ComunióAinara-6.jpg

Comunions

El dia de la primera comunió és un moment molt important a la vida del nostre fill/a.


A més, estan en una etapa de la vida molt bonica, plena de vitalitat i frescor, que cal reflectir a cada fotografia. És per això que m’agrada fer les fotos a l’exterior, on aconse- guim fotos més naturals, espontànies i on siguin ells mateixos.

Les sessions es poden fer abans de la comunió (mínim 1 mes i mig abans) o si ho preferiu i no necessiteu les fotos pel dia de la comunió, també es poden fer després.

Aquest any he preparat 3 packs diferents, els dos primers sense elements ni productes gràfics, ja que d’aquesta manera podeu afegir els productes extres que vulgueu al vostre gust. El 3r pack sí que porta diferents productes que soleu agafar amb els packs de comunió.

Famílies

Qui no vol tenir una sessió en família? Les fotografies són un bonic record que tindràs sempre per poder recordar cada moment de la vida. A més, és una bona oportunitat per decorar la casa, fer un regal, etc.

Escollim un exterior que us agradi i aneu a passar una estona en família mentre jo vaig fotografiant. M’agrada la fotografia natural, sense posicionaments forçats i que sigueu vosaltres mateixos. Tot i així, jo us oriento una mica a l’hora de fer les fotografies.

Aquestes sessions no van dedicades a una persona en concret, sinó a totes individual- ment i en conjunt. És per això que intento combinar fotos tots junts, pares, germans, alguna d’individual... depenent de cada família :)

Èlia-33.jpg
Familia-207.jpg
Isaac-21.jpg
Mostrafurgoestiu-70.jpg

Sessions personalitzades

Fes volar la imaginació i personalitzat la sessió al teu gust.

Globos, bengales de fum, bathmilk amb flors, fruites, etc. etc... Tot el que imagines ho podem fer possible ;)

Tens algun dubte sobre alguna sessió? Vols més informació o reservar? Aquí tens l'enllaç per posar-te en contacte amb mi, espero que ens puguem veure aviat :)