Nounat

La fotografia de nounat és el millor record que podreu tenir dels primers dies de vida dels vostres petitons. Són imatges tendres i un bonic record perquè en el futur puguem mirar enrere i recordar-lo a la perfecció. El temps passa tan de pressa...

 

Són sessions que es realitzen entre els 6 i 15 dies de vida. Aquestes sessions es fan als matins a l'estudi i solen durar entre 2 i 4 hores, ja que anem al ritme del nadó, que és qui ens marcarà els temps amb els seus menjars i les seves necessitats. Per fer-li aquest tipus de fotografies, el nadó ha d'estar completament adormit, tot i que a vegades no volen de cap manera i també n'hi podem fer alguna desperts.

 

Per a fer la reserva d'aquestes sessions, millor fer-les abans que neixi, ja que tenim pocs dies de marge. També pots agafar la sessió embaràs + nounat amb un millor preu. Per a més informació al final d'aquesta pàgina tens un enllaç per enviar-me un correu electrònic i preguntar-me el que vulguis.

nounats-53.jpg
Aura-87.jpg
nounats-117.jpg
Embarasos-40.jpg
Embarasos-80.jpg
EmbaràsRoger-1.jpg

Embaràs

A la vida hi ha moments únics, estats en els quals les imatges sempre ens faran tornar a viure aquells instants. Les sessions d'embaràs són úniques i irrepetibles. La fotografia d'embaràs és un canvi molt important en la vida d'una dona, el pas de ser simplement dona, a ser mare. És un record massa important per deixar-lo immortalitzat, no et sembla? Les fotografies són un bonic record per ajudar-te a recordar aquest moment tan bonic per sempre.

Les sessions d'embaràs se solen fer entre la setmana 30 i 35, i pots escollir fer-les a l'estudi o a l'exterior. Les d'exterior es faran a última hora de la tarda, just abans de la posta de sol, per aconseguir aquella llum tan bonica.

També pots agafar la sessió embaràs + nounat amb un millor preu. Per a més informació al final d'aquesta pàgina tens un enllaç per enviar-me un correu electrònic i preguntar-me el que vulguis.

Nadons

Aquestes sessions es fan a partir dels 6 mesos fins a l'any, ja que és quan els nadons es comencen a aguantar asseguts i tenim més possibilitats de fer fotos més variades i més divertides. Estan a una edat molt divertida i riallera, per això queden fotos molt boniques. Aquestes sessions es fan sempre a l'estudi.

Aran4imig-101.jpg
Infantil-87.jpg

Infantil

Són sessions per a nens i nenes a partir d'1 any de vida. Les sessions es fan a l'exterior i els deixem jugar al seu ritme per a poder captar els millors moments i les seves expressions que tant els identifiquen. En aquestes sessions també podem fer una foto amb els pares si ells volen.

Smash Cake

El primer aniversari és un moment molt especial tant pels pares com pels nadons, és el seu primer aniversari i un dels millors moments per fer-li una sessió de fotos. A més a més, està a una època molt divertida i que comença a fer moltes cosetes.

Aquestes sessions es fan a l'estudi i s'han de reservar amb una mica d'antelació, ja que s'ha de reservar el pastís i preparar el decorat. Uns dies abans de la sessió, entre tots escollirem els colors i el material per decorar l'escena. També hi ha la possibilitat que porteu vosaltres el pastís, sobretot si el nen/a té alguna al·lèrgia i intolerància.

smashcake-13.jpg
Comunions-27.jpg

Comunions

Les sessions de comunions normalment les realitzem a l'exterior, ja que som a la primavera i les fotos queden molt boniques. Podeu escollir vosaltres mateixos el lloc o bé escollir-lo jo segons el vostre gust. Aquestes sessions van dedicades al nen o nena que faci la comunió, però si té germans o els pares volen sortir en alguna foto també en farem alguna.

Per reservar millor fer-ho amb bastanta antelació al dia de la comunió, sobretot si voleu impressions per aquell dia. Igualment són èpoques de molta feina i val més anar amb temps perquè ningú es quedi sense la seva sessió.

Famílies

Qui no vol tenir una sessió en família? Són un bonic record per penjar a la paret o tenir al moble del menjador, oi que sí? Aquestes sessions són més completes i no va dedicada a una persona en concret, sinó a totes individualment i en conjunt, per això els packs també inclouen més fotografies. Escollim un exterior que us agradi, i anem a passar 1 horeta en família mentre jo vaig fotografiant.

Families-1.jpg
AranLlimones-6.jpg

Sessions personalitzades

Fes volar la imaginació i personalitzat la sessió al teu gust.

Globos, bengales de fum, bathmilk amb flors, fruites, etc. etc... Tot el que imagines ho podem fer possible ;)

Tens algun dubte sobre alguna sessió? Vols més informació o reservar? Aquí tens l'enllaç per posar-te en contacte amb mi, espero que ens puguem veure aviat :)